От х:

Днес в x:

Шегаджии качват пейка върху покрива на кола

Хасковска мода: Кола с пейка

Неизвестни “шегаджии” хвърлили градинска пейка върху покрива на автомобил. За случая сигнализираха лично потърпевшите от семейство Драганови. Колата била на дъщерята на шефа на хасковския завод “Мир” Петко Драганов, Елена. Бащата отрече майтапът да има връзка с бизнеса му.

Случката се разиграла в сряда сутринта пред блока на семейството в края на централната улица “Сан Стефано”. Тръгвайки за работа Елена видяла че старичкият червен “Опел” бил възседнат от зелена пейка. Първоначално момичето помислило, че колата и е потрошена, но внимателния оглед показал, че няма и драскотина. Въпреки че са вдигали 50 килограмовата пейка на поне двуметрова височина, неизвестните извършители са били внимателни като хирурзи-не е олющена дори боята, макар че железните крака се опират в нея.

Докато дъщерята преценява шегата като “галантна” съседите от блока са шокирани. Според тях това е дело на наркомани и хулигани и следващата цел може да е тяхна собственост, при това без да им се разминат щетите.


Едната пейка е поставена, втората само приготвена за неизвестна кола

Няма друг подобен случай в Хасково сега или когато и да е било, коментират от полицията. Според тях профилът на деянието е съвсем различен от доскоро модерния опит за сплашване чрез забиване на кирки в автомобили.

Повече за новата хасковска мода, вижте в нашия видеорепортаж

Г.Христов

Петко Драганов не намира шегата за смешна
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини