От х:

Днес в x:

Три красавици в среднощна фотосесия в центъра на Хасково

Хюлия Сюлейман с рокля на дизайнерката Ив Кути

Центърът на Хасково се превърна в модна сцена снощи. В тихата нощем уличка три красиви момичета позираха за снимките на новия каталог на австрийската модна марка „Yves Cutti“. Фотографиите ще бъдат показани на летните изложения в Залцбург и Виена.

Актуалната колекция „Нощен коктейл“ на дизайнерката Ив Кути залага на лъскавите и екстравагантни тоалети със сребърни елементи. Една от впечатляващите рокли умело съчетава наметало с качулка.

Сред моделките бе първата подгласничка на Мис Хасково 2011  Хюлия Сюлейман. Тъмнокосата хубавица застана пред обектива на фотографа Жоро Колев за първи път. И трите моделки демонстрираха завидно търпение и без капризи изпълняваха наставленията на снимачния екип. За фотосесията работиха 10 души-фотографи, гримьор и фризьор.

За ефектния стайлинг се погрижи Лилия Горанова от сватбена агенция „ Ti Amo“. Съвременните Пепеляшки, приглушената светлина от нощните лампи, шампанското, кристалните чаши, свещника и многото пушек отличават последния каталог на „Yves Cutti“.

Сесията започна вчера в 16.00 часа и приключи около 03.00 часа след полунощ. Част от снимките бяха заснети в студио. Роклите за тези модни кадри няма да бъдат предлагани в България, а ще търсят ценителки в Австрия.

Колекциите на Ив Кути се предлагат в 70 магазина в Австрия. Нейните рокли се продават в Германия, Франция, Швейцария и Хърватска република. В края на миналата година тя отвори бутик и в Хасково.

Родена е в областния град, но от 17 години живее в Австрия.

Христина Котларска

Зад обектива е фотографът Жоро Колев, а дизанерката Ив Кути дава наставления на моделките
Фотографът Жоро Колев и Лилия Горанова

оранов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини