От х:

Днес в x:

Хасковско село в паника от вилнеещ психопат

Кметицата Албена Караславова се опитва да бъде в помощ на хората си

Хасковското Корен е в паника от убиец-психопат, който се предполага че вилнее из селото. На него местните приписват жестокото убийство на 78 годишната Милка, извършено в понеделник вечерта. Тогава жената е била умъртвена чрез побой, като преди това е била изнасилена. Интересното е че от дома не е задигнато нищо, въпреки многото скъпи телевизори и плазми, които работещите в чужбина роднини купували и складирали в къщата.

Днес хасковската полиция разпита цялото село. Привикани са хора от крими контингентите от съседните селища. Засега няма следа, което отчасти се дължи и на неадекватните действия на роднините.

След като видели убитата си майка, децата и зетьовете и решили че е починала от естествена смърт, а травмите по лицето били в резултат от припадък. Жената нерядко получавала гърчове и припадала. Съдебният лекар обаче впоследствиие констатира тежки кръвонасядания и счупени ребра, плюс следи от сексуални насилие. Роднините обаче почистили стаята и облекли жената за погребение, с което заличили следите ако е имало такива.

Няма следи от взломяване, което навежда на заключението, че бабата е познавала извършителя и доброволно го е пуснала в къщата. Това бе изтълкувано от коренчани като доказателство, че убиецът е местен. Многото самотно живеещи възрастни жени обмисляха да напуснат селото и да бягат при роднини. Жените спят с телефон до възглавниците. Кметицата Алебена Караславова ги е инструктирала да и звънят светкавично ако има някакъв проблем, независимо от часа.

Корен не помни такова зловещо събитие. Всички къщи вече се заключват, местните си организират собствена охрана. Полицията е превърнала кметството в импровизиран участък в търсене на някаква следа за извършителя на гнусното деяние.

Г.Христов

Къщата на баба Милка е една от най-хубавите в селото. Нищо обаче не е открадното
Зетят Стефан Илчев участвал в част от неадекватните действия по заличаване на следите
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини