От х:

Днес в x:

Хасковското Дърво - №1 по икебана в България

Майсторките на "икебана"-Милка Карина и Ирен с г-жа Чана Лозева

Хасковската гимназия по дървообработване и строителство спечели първо място в категория озеленяване и паркостроителство на третата Панорана на професионалното образование, която се проведе през почивните дни в комплекс „Иберостар“, Златни пясъци. На форума премериха сили ученици в 13 професии. Всички участници са победители в регионалните състезания.

Хасковлии участваха в състезанията по програмиране, строителство, озеленяване и стилни мебели.

Отборът на гимназията в състав Милка Йорданова, Карина Динкова и Ирен Трайчева от 12-ти „е” клас, под ръководството на г-жа Чана Лозева, зае 1-во място в категория аранжиране на икебана.

В състезанието „Най-добър програмист” Дамян Жечев, Георги Тончев и Никола Гърков в конкуренция с 36 ученици, формиращи 12 отбора заеха престижното трето място. Техен ръководител бе Веска Петкова.

В състезанието „Стилни мебели и дърворезба” взеха участие 9 отбора. Всяко училище участва с 3 модела на стилна мебел, 3 пана на дърворезба и изделия от дърворезба, свързани с композицията. Нашите участници Христо Митев, Христо Вълчев и Мария Делчева заеха 2-ро място в категория „Композиция”.

Г.Христов

Топ-програмистите, Дамян, Георги и Никола с директора Александър Батимов
Стилните Мебелисти-Христо Митев, Христо Вълчев и Мария Делчева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини