От х:

Днес в x:

Европейски шампион по стънт избра Hellstorm за №1

Христо Алипиев спечели първото място

Христо Алипиев от отбора на Hellstorm завоюва първо място в състезанието по стънт в Пловдив. Пилотът заслужи купата с майсторски изпъления с 600-кубиковата си Хонда . Атрактивната надревара бе част от второто издание на Fair Motor Show, което се организира в рамките на Международния пловдивски панаир.

За Христо Алипиев победата бе много сладка, защото бе оценяван от двукратния европейски шампион по стънт Рафал Пасиербек от Полша, главен съдия в журито. Преди старта на надпреварата известният каскадьор събра очите на моторджиите с впечатляващи демонстрации и доказа, че с пълно право е номер едно в Европа.

След заслужената победа пловдивските медии сложиха на Христо Алипиев прякора Любимец 13. Талантливият пилот е роден там. На въпрос какво ще прави със заветната купа, той отговори, че ще я пълни с бира и ще си пие.

На второ място в състезанието по стънт се класира друг състезател от отбора на Hellstorm - Михаил Бакърджиев. Станислав Колев от Стара Загора остана трети.

Демонстративно шоу направиха и седем състезатели със скутери. Сред тях беше и Мартин Митов-Мартата от отбора на Hellstorm. Той не успя да влезе в челната тройка, но пък изнесе неповторимо шоу на колела.

Haskovo.net

Михаил Бакърджиев от Свиленград се класира втори в състезанието по стънт
Мартин Митов-Мартата танцува със скутера си
Двукратният европейски шампион по стънт Рафал Пасиербек по време на демонстрацията

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини