От х:

Днес в x:

Сигнал взривиха Космополитън

Група "Сигнал" взривиха музикалните страсти на феновете си в дискотека "Космополитън" снощи. Стотици техни почитатели пригласяха с цяло гърло и кършиха вратове на неповторимите парчета на култовата българска банда.

Сред гостите бяха управителят на „Практис“ в Хасково Димитър Старчев със своята съпруга, фотографът Жоро Колев, които също беше с нежна си половинка, както и със сестра си д-р Милка Колева. С фронтмена Данчо Караджов пяха още д-р Евгени Честименов и негови колеги, служите на Райфайзенбанк и Инвестбанк.

Рокаджиите изпълниха песни от различни периоди на богата си музикална история. На финала Александър Марковски разгорещи купона с невероятното си изпъление на китара. Овации събра и атрактивното соло на барабаниста Владимир Захариев.

След концерта на Сигнал шоуто продължи с диджей Съни, който не спря да поздравява гостите с убийствените хитове на Metallica,AC/DC,Bon Jovi,Whitesnake,Rammstein.

Редовни посетители коментираха, че са се размазали от кеф и не помнят такава купонджийска вечер в бара. Те разбиха на пух и прах представата, че в Хасково царува поп фолкът и показаха, че рокът е жив.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини