От х:

Днес в x:

Хасковлийка осъдена, без да знае. 80 бягат от такса смет. Преглед на печата

Хасковлийка осъдена, без да знае за делото, анонс над главата в „Хасковска Марица”. Темата е на цялата 5 страница. Става дума за промените в гражданско процесуалния кодекс, които по мнение на юристи са изцяло в полза на кредиторите. Примерът е с жена от Хасково, която за малко да загуби жилището си, без да подозира, че срещу нея се води дело.

Работещи предприятия за продан, другият акцент от 1 страница. Четири работещи фирми в региона били обявени за продажба, пише изданието.

Орфейци разбраха, че имат зелени площи, от глоби, друго заглавие от 1-ва. Става дума за вчерашните фишове, с които бяха накичени колите пред бл. 22 в най-големия хасковски квартал.

Касим Дал праща „кърваво писмо” на Атаман, водещо от 2 страница. Бившият втори след Доган пратил окръжно до структурите на ДПС, включително до Хасково.

Уволниха накуп 70 в свиленградско казино, водещо заглавие от 3-та. Безпрецедентната чистка била в игралната зала на Суди Озкан.

Еврорегламент съживи бизнеса на спедиторите, заглавие на темата от 4 страница.

Блестящ Гришо громи италианец на първенството в Австралия, акцент от спортната страница. Хасковлията победил Матео Виола при старта на състезанието.

Дянков, ами мобилните? Този въпрос към финансовия министър е над главата в „Новинар юг”. Става дума за мобилна бензиностанция – цистерна с гориво, спряла в покрайнините на Хасково. Полицейска патрулка е снимана как преминава безучастно покрай мобилната бензиностанция. Според изданието от цистерната се зареждали нелегално автомобили.

80 бягат от такса смет, водещо заглавие на първа страница. Толкова са подадените молби за освобождаване от налога, след като ОбС реши, че за необитаеми имоти няма да се плаща.

Дедесарки отърваха затвора по дело за 1.9 млн. лв., водещо заглавие от 3-та. Ефективните присъди на бизнесдамите Гичка Люцканова и Диана Аврамова бяха изменени в условни от пловдивския апелативен съд.

30 години вода за милиони изтича в Съзлийка, заглавие от 6 страница. Става дума за минерален извор край с. Троян.

Катък дава мъжка сила на бате Бойко, акцент от 12 страница. Става дума за подаръците, които получи премиерът миналия ден в Димитровград – буркан домашно приготвен катък и консерва с бамя.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини