От х:

Днес в x:

Ваня от "Рекординг" с наследничка на ТВ ефира

Ваня и Тихомир в най-щастливото им събитие досега-сватбата на 1-ви май

Ваня Иванова чаровната водеща на ефирна телевизия „Рекординг Аида“ стана майка тази сутрин в 1 без 15. Дългоочакваното събитие докара на бял свят Златомира, грацилна дама с мерки 3 300 гр и 50 см. Раждането е станало нормално и е продължило относително кратко - малко повече от час. Уморената майка сподели, че тя и бебето се чувстват добре и помоли колегите репортери да наблегнат на почерпката, вместо на снимките. Щяла да им бъде на разположение в някой от следващите дни. Колегите с радост приехме предложението!

 Преди това изпълняваме молбата на майката: Дълбока благодарност за професионализма и уменията на екипа на доктор Тони Честименова. Благодарение на нея, първия ден на най-важния човек от фамилия Петкови бе успешен и лек, а на втория по важност-сравнително безболезнен.

Главата на семейството, фотографът от „Новинар Юг“ Тихомир Петков пък е най-натоварения човек на света днес. Колегата се разпъва между осигуряване на бебешки дрехи и принадлежности и купуване на почерпка. Наздраве Тишо и честито!

Ти си вече художник*

*Художник е баща на момиченце :)

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини