От х:

Днес в x:

Продават БМВ 5-ца дизел за 25 бона

25 бона за такава кола!

БМВ Х5, произведено през 2002 г., с мощност на двигателя 3000 куб. см, дизел продава Териториалната дирекция на НАП в Пловдив. Автомобилът е конфискуван преди време заради опит за трафик на хора от Турция през граничен пункт „Капитан Андреево” край Свиленград, уточняват хасковските данъчни. Началната тръжна цена на автомобила е 25 000 лв., като за да участват в наддаването кандидатите трябва да преведат депозит от 5 000 лв. Колата се намира в склада на НАП в Пловдив на адрес ул. „Скопие” № 107 и може да се оглежда до 21 септември.

Същевременно НАП Бургас обяви на търг сауна, фитнес, кафе, подземен гараж, три апартамента и две ателиета в Банско. Имотите са придобити от несебърска строителна фирма, която има задължения от над 2 млн. лв. към бюджета. Имотите се намират във ваканционните селища „Сидер лодж 1” и „Сидер лодж 2” в местността „Грамадето” на Банско. Кандидат-купувачите могат да огледат имотите до 20 септември, като предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават също до тази дата в сградата на НАП в Бургас.

Пълните текстове на обявите за продажба на БМВ Х5 и луксозните имоти в Банско, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”.

От началото на тази година, след като Агенцията по държавни взимания стана част от Националната агенция за приходите, данъчните инспектори могат не само да запорират движимото и недвижимо имущество на некоректните данъкоплатци, но и да го продават на търг.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини