От х:

Днес в x:

Пътуваща тоалетна стресира Е-80

Претоварената Тойота и разтревожения и водач

Кола с канализационни тръби и принадлежности за тоалетна стресна пътуващите по Е-80 в района на Гергана, видя екип на Haskovo.net. Колона от автомобили внимателно намали скоростта, когато претоварена Тойота Рав се зададе срещу тях. Иначе лудо ускоряващите гастарбайтери, чинно намалиха до 60 и отвориха дистанция при разминаването. За допълнителния ефект спомагаше и десния волан на колата. Вместо шофьор, от лявата страна зееше многоцолажна тръба. Гледката се стори интересна и на паркираната наблизо патрулка. Макар и групирани по другата посока на движение, полицаите спряха возилото.

Силно притеснен да не му споменем името, шофьорът иначе словоохлотливо даде обяснения. Карал си тоалетна на вилата и нямало как другояче да достави материалите. Иначе сам щял да си я измайстори.

Замерванията показаха, че тръбата се подаваше минимално над допустимата норма от 60 сантиметра извън габарита на колата. Макар проверката да продължи, индикациите бяха че развеселените полицаи ще спестят акта на пътуващата тоалетна.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини