От х:

Днес в x:

Как иначе ще ти хрумне да правиш секс в автобуса

Сексът в градския автобус е изключително популярен сред английските младежи стана ясно, след като полицията вече разследва няколко подобни случаи. Младоците се съвокуплявали на пътническите седалки пред погледа на ошашавените пътници в превозното средство. Някои от тях съвсем естествено се оплакали в полицията и така инцидентите стигнали до ушите на репортерите, които от своя страна раздухали скандала.

„Според разказите на очевидците прилично облечени наши сънародници без никакво притеснение сядали един в друг и започвали да се съвоклупляват. Може би има много подобни инциденти, но в някои от случаите останалите пътници сигурно не са забелязали какво се случва под носа им. Заловените в крачка сладострастници ще отнесат жестоки глоби за дръзкото си държание на публично място“, категоричен е представител на полицията.

Според сексолозите новата мода със сигурност има връзка с порно индустрията, тъй като в последните няколко месеца големите компании бълват филмчета, които показват как професионални актьори правят секс в претъпкан автобус.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини