От х:

Днес в x:

-2 °C

Пенсионер от Лебеда 7 си прави паркинг със скоби самоделки

Скоби самоделки рамкираха частен паркинг до Лебеда 7

Собствен паркинг си организира пенсионер от блок на Лебеда №7. За да запази места за двете си коли Иван Василев си измайсторил самоделни скоби и ги циментирал в земята до уличката която влиза към блока. Табели с регистрационни номера указват кои автомобили имат право да припарват на местата, естествено само тези на Василев. До един номер е изписано предупреждение-“ Не паркирай!! Испущам гуми!!“

„Появиха се преди седмица. Хората ги е страх да се занимават защото Иван е лют“ обясни възрастна жена от блока която отказа да си каже името с мотив че не ще неприятности. „Хората се възмущават, ама тия които имат коли-те да се карат“ допълни дамата и се шмугна във входа. Явно на този принцип са и други от Лебеда 7. Сигнал от жител на блока бе подаден на редакционната поща на Haskovo.net преди няколко дни, придружен със снимки. В него се моли за намесата ни с мотив че скобите на общината са жълти и едва ли за тези са платени по 960 лв едната, каквато е годишната такса за запазено паркомясто.

Законните скоби са жълти и не толкова ръбести

Иван Василев го нямаше вкъщи. Въпреки звуците на музика от апартамента на първия етаж, никой не отвори вратата на дома. Сигнализирахме общинска полиция за самоделките. След справка с транспортния отдел на общината, органите бяха категорични-скобите са незаконни и ще бъдат свалени.  А служба КОРЗ следва да наложи глоба, която по наредба е до 500 лв.

Не паркирай-иСпущам гуми!!!!!!

Само преди месец служители на общината са правили мащабна акция по премахване на незаконни скоби. Елиминирани са били над 30, но практиката по поставянето им продължава. От администрацията призоваха при подобни проблеми, гражданите да подават сигнали до общинска полиция или директно до общината.

Г. Христов

Иван Василев го нямаше вкъщи или не пожела да отвори
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
27 ное 2020
Последни новини