От х:

Днес в x:

Търсят се още таланти

Бг Радио дава шанс на млади музиканти и изпълнители чрез инициативата си Бг Таланти. Радиото реши да постави началото на тазгодишната кампания днес в Стартер, по време на съвместния си ефир с Българска Национална Телевизия, така че идеята да достигне до максимално много хора. Подробностите за условията на кампанията и начините за участие са вече публикувани на сайта на радиото.

Мария Илиева бе сред първите изпълнители, които подкрепиха инициативата за насърчаване на млади таланти. Тя поощри кампанията от импровизираната сцена на терасата на НДК, минути преди да изпее част от новата си песен ексклузивно за Бг Радио и БНТ, под акомпанимента на Жоро Янев.

Ако сте пропуснали Стартер тази сутрин, сте пропуснали и Любен Дилов-син и отговорите му на нетрадиционните 5 въпроса на Симо Колев, между които и "Каква е разликата между жената и змията".

Водещата на БНТ Галя Крайчовска отново се наложи над Симо в мини-дебата на Стартер, като събра повече защитници на тезата, че да вземеш гаджето на детето си на море не е много добра идея. Началото и краят на дискусията бяха отбелязани със звук на истинска южноафриканска вувузела, майстор в използването на която съвсем естествено се оказа спортният журналист Камен Алипиев-Кедъра. В края на разпаления дебат участниците забравиха различията си и дори закриха часа на Бг Радио по БНТ в едно легло.

Утре слушателите на БГ РАДИО и зрителите на БНТ ще чуят първи новата песен на Мери Бойс Бенд. След изпълнението си Миро и Мери ще се присъединят към Елена Тихомирова и Благовест Аргиров за участие в мини-дебат на тема "За или против да ядеш пилето с ръце".

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини