От х:

Днес в x:

0 °C

Трайчо Трайков разпореди пълна проверка на „Каолин”. Преглед на печата

Пълна проверка на фирма „Каолин” разпореди министърът на икономиката Трайчо Трайков, пише във водещо заглавие днес „Хасковска Марица”. Реакцията на министъра е провокирана от жалба на „Екогласност”  и лидера й Емил Георгиев. Вчера обаче скочи и синдикатът на миньорите, който предупреди, че много хора ще останат без работа, ако спре добивът на варовик от кариерата край Меричлери.

ВАС остави Мидов понижен, пише още на първа страница. Върховният административен съд е отхвърлил жалбата на хасковския прокурор, с която той атакуваше наказанието си от Висшия съдебен съвет – понижение в ранг за две години. Едната вече измина.

11 фирми искат да са надзорници на 10-те милиона, пише в друг акцент на първа страница. Толкова са подалите документи на търга за избор на строителен надзор на проекта за облагородяване на Хасково. След тях е и хасковско дружество – „Градът на Богородица”, допълва изданието.

Оставиха забраната за тирове, друго заглавие на първа. Транспортният министър не се поддава на натиска на превозвачите и държи на решението си да бъде забранено движението на тежките возила следобедите в петък и неделя. Очакват се протести и блокиране на пътища от съюза на превозвачите.

Пресяха до 44 бройката на кандидат-митничарите, акцент от 3 страница. 217 бяха мераклиите, напиращи за работа на кантара, след тестовете останаха 44. Сега се провежда интервю, след него ще останат 5.

Димитровград 1947 започва сезона на възраждането, пише на 5 страница. Освен представянето на отбора, има и интервю с мениджъра му Митко Добрев. Той е герой и на водещия материал на спортната страница със заглавие „Отборът на нигерийската мафия изкушава Митко Добрев”. Отборът на нигерийската мафия бил „Шарк” Патакус.

Мъри препика резервните скамейки на Царско село, акцент от последната страница. Националният селекционер се облекчил зад навеса на резервните скамейки. Резилът бил видян от публиката, която наблюдавала тренировката.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 01.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес сте доста заети, но вършите всичко по отличен начин. Намирате време дори за незначителни неща, а това се дължи на безупречната ви организираност. Не допускайте на нищо да нарушава графика ви, тъй като това няма да се отрази добре на очакванията ви.
01 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се отказвайте от целите си, перспективите са обещаващи. С повече активност и добра организация ще се адаптирате към промените, колкото и да не ги отчитате като факт. Вътрешни противоречия ще ви изправят пред необходимостта да вземете бързи решения, отнасящи се до вас самите.
01 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
01 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Акумулираната от вас енергия ще се прояви по подходящ начин и скоро ще може да се поздравите с практични реализации. Новости и от личен характер ще зарадват някои от вас, особено самотните Раци. Започната връзка ще продължи дълго. Вниманието и нежността, на които се радвате ви правят по-добри.
01 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Подходете с търпение към бюрократичните неуредици и не хабете нервите си за дреболии. Замислете се за сериозни инвестиции.
01 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Нищо не е невъзможно за вас, щом веднъж сте решили да действате. Само внимавайте, да не предизвикате съдбата с агресивната си намеса в отношения и събития, в които е по-добре да стоите настрана. Ако целите ви са свързани с бизнеса или професионалната кариера ви очаква натоварена програма.
01 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
01 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се преуморявайте, ангажиментите ви са достатъчни за повече от едни човек, за да поемате нови. Потърсете свой начин да си починете, като се освободите от натоварващи мисли и обновите силите си. Така ще се подготвите и по-добре за предстоящите си изяви, за които сте нетърпеливи.
01 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
01 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
01 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Съсредоточете енергията си в творчески проекти и ще постигнете забележителни резултати. Внимавайте да не се разминете с една изгодна сделка. Очертава се служебно пътуване, което ще отвори шанс за служебен просперитет.
01 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повече се вслушвайте в мнението на специалистите и не пристъпвайте съветите им. Във ваш интерес е да се поддържате в добра форма и да не прекалявате с нищо. Начинанията, с които се захващате могат да бъдат успешни, ако смекчите тона си в отношенията с колегите и приведете в ред личните си дела. Не се разпилявайте.
01 дек 2020
Последни новини