От х:

Днес в x:

Разбиха наркогрупа в Хасково. Преглед на печата

Разбиха наркогрупа в Хасково, пише в заглавие над главата „Хасковска Марица”. Трима мъже са заловени със солидно количество канабис и амфетамин, подозират, че са пласьори.

НАП запорира сметките на 81 заради дългове, друг акцент от първа страница. 1710 хасковлии се оказали с неразплатени задължения, предимно към КАТ.

100 работни места в новия „Практис”, пише още на първа страница. Хпирмаркетът ще отвори врати през март догодина.

Цената на млякото скочи, фермерите пак недоволни, водещо заглавие от втора страница. Изкупната цена от 40 стотинки скочила до 45-48, но това не удовлетворява производителите, които поискаха защитно ниво от 66 стотинки за литър. Според преработвателите пък суровината не била качествена.

До 70 % намаления, клиенти липсват, друго заглавие от страницата. Сривът в търговията може да се забележи в центъра на Хасково, където обявите с намаления на стоките са на всеки ъгъл. Въпреки това липсват купувачи, отбелязва изданието.

Смолян вместо Хасково в Югоизточната група, пише в акцент на спортната страница. Странджа-Металург се отказва, но няма никакъв шанс за отбора на Красен Ангелов, допълва вестникът.

Комисиите за конфликт на интереси: Поредният бутафорен придатък на общинските съвети, пише на 4 страница. В материала се прави преглед на работата на тези комисии в няколко общини. В Хасково тримата от комисията не са се събирали нито веднъж, нито пък са получавали сигнал за конфликт на интереси.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини