От х:

Днес в x:

Следовател с пропуск менте в Синята зона, “паякът“ пас

Червената кола

Фалшив пропуск за Синята зона в центъра на Хасково осигури безплатно паркиране на следовател. Червената „Ланчия“ бе оставена днес на ул. „Атон“, в близост до Следствената служба. По думите на инкасатори от общината автомобилът редовно бил паркиран на тази улица. Днес шофьорът бе в още едно нарушение, защото бе спрял на педи от самото кръстовище, което е забранено от закона.

На пропуска пише „министерство на вътрешните работи“, макар че следствието е извън МВР от много години. Освен това е изписана и старата абревиатура РДВР Хасково, вместо сегашната – ОДП. Това усъмнило служителите от Синята зона, че става дума за табела-менте.

„Следствието има пропуски за паркинга пред „Паспортна служба“, имаме карти за бариерата“, коментира за Haskovo.net шефът на следствената служба в Хасково Кръстьо Кръстев. По думите му остарелият пропуск може да е използван от някой, който вече не е следовател.

„Общинска полиция“ отказва да вдигне с паяка коли на колеги, казаха инкасатори от общината, които отговарят за „Синята зона“.

Докато вървяха тези разговори по телефона, собственикът на червената „Ланчия“ тихомълком я махна оттам.

Тодор Кръшков

 

Пропускът -менте

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини