От х:

Днес в x:

Спешното в отпуск за година? 923.06 лв. за кв. м панелка в Хасково. Преглед на печата

Спешното в отпуск за година, пише в заглавие на първа страница „Новинар юг”. Шефът на отделението д-р Димитър Кючуков имал натрупани 280 календарни дни. Според новия закон ги губи, ако не ги ползва до края на 2011 г. Ако ги вземе пък, Спешното ще трябва да хлопне врати за една година, защото той е единственият лекар на щат в него.

Училището в Криво поле замяза на сараевски блок, акцент от 2 страница. „Замяза” означава „заприлича”. Школото бе закрито тази година.

Грък и българин се млатиха на картинг пистата, друго заглавие от страницата – за вчерашното състезание от първенството на Югоизточна Европа.

Закопчаха Геврека за антики и дрога, водещо заглавие на криминалната страница. Геврека е Николай Иванов, който бе задържан миналата седмица на Калотина.

Хора с мислене от 70-те капсулират БСП. Интервю с бившата областна управителка Райна Йовчева на две страници – 6-та и 7-ма. И продължава – в следващ брой.

Арестуваха Кольо Геврека за трафик на антики, заглавие над главата в „Хасковска Марица”. Материалът е водещ на криминалната страница.

923.06 лв. за кв. м панелка в Хасково, друг акцент от първа страница. Леко поскъпване на старите апартаменти през второто тримесечие на година отбелязват брокерите.

Калайджии взеха бизнеса на автоморгите, отбелязва изданието в акцента на 2 страница. Кварталите са пропищели от мургавите прекупвачи, които мятали трошките на платформа и ги карали към сливенско. Редовните автоморги пък реват, че им вземат бизнеса.

1000 лева била средната заплата в Митницата, пише още в броя. Редовият митничар се разписвал срещу 850 лева, а тези със статут на държавни служители прибирали по 1010 лв. Данните са от шефа на митницата Стефан Марашев.

Българин и грък се млатят с юмруци, фоторепортаж от вчерашното състезание на картинг пистата - на 4 страница.

Обновеният Свиленград тръгва с равен, акцент от спортната страница. Равенството било срещу „Ботев” (Гълъбово) – 1:1.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини