От х:

Днес в x:

Кърджалиец сцепи бетонна стена на влизане в Хасково

Ситроенът след удара в бетона

28 годишния Айхан Ахмед Бекир оцеля по чудо след като с висока скорост разцепи бетонна стена и се преобърна на пътя влизащ в Хасково откъм Кърджали. Автомобилът му, Ситроен Ксантия е помлян, в същото състояние е и водачът. Първоначалния преглед в спешното показа множество вътрешни разкъсвания, като особено пострадал е далакът.

Шофьорът бе в съзнание в интензивния сектор на хирургично отделение. Не помни нищо от катастрофата, само добави че бил много уморен. Изкарал няколко смени подред като кондуктор в превозваческата фирма Арда тур. Не отрече, че може да е бил заспал. Младия мъж е родом от село Минзухар, община Черноочене, Кърджалийско.

Според полицаите оглеждащи мястото на катастрофата, колата е карала с огромна скорост. Веднага след разклона за птицекомбината, Айхан губи контрол на автомобила си, който влиза в крайпътната канавка. Движи се в нея над 150 метра като удря и разцепва бетонната стена на шахта. От удара колата се преобръща и застава на гуми в странично отклонение на главния път. Причините за инцидента все още се изясняват, но теста за алкохол е отрицателен, съобщиха от полицията.

Г.Христов

Колата е разцепила масивна бетонна плоча по пътя си
Айхан Бекир се притесняваше най-вече че болната му майка ще научи за катастрофата
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини