От х:

Днес в x:

Воеводите правят Патриотичен блок срещу ДПС в Хасково

Лидерите на ВМРО НИЕ в Хасково. Николай Кючуков е вдясно

ВМРО НИЕ обмисля създаването на Патриотичен блок в Хасково, който да неутрализира ДПС на местните избори догодина. Това обяви на пресконференция днес общинският лидер на новата партия Николай Кючуков.

Хората на Доган сега имат 10 души в хасковския общински съвет. За местните избори догодина те ще се мобилизирират максимално и нищо чудно да вкарат 12-13 общински съветници, смята Кючуков.

Догановите хора и сега са най-многобройната група в ОбС. Това се дължи преди всичко на раздробените многобройни партии и формации, всяка със своя листа. В сегашния ОбС дори няма представители на десните – СДС, ССД, добави Кюкуков.

Хората на Петко Атанасов днес информираха за проведения на 12 юни конгрес на партията ВМРО НИЕ. 183 общински структури участваха в учредяването на новата партия, която се отцепи от стария лидер Красимир Каракачанов. В хасковска област всички стари членове се вляха в новата формация. Четирима от региона влязоха в Политическия съвет, а един – Николай Кючуков – в Изпълнителния съвет на ВМРО НИЕ.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини