От х:

Днес в x:

Търсят във Фейсбук средства за лечението на катастрофиралата Ирина

Ирина Мишонова преди катастрофата

Приятели на катастрофиралата в началото на май абитуриентка Ирина Мишонова търсят чрез Fecebook. com начин да осигурят средства и място в неврологична клиника, за да продължи нейното лечение. От седмица ученичката в Професионалната гимназия по автотранспорт в Хасково е в будна кома. Настанена е в пловдивска болница.

Нейното семейство няма нужните доходи за лечение и рехабилитацията, за да се възстанови. Ирина не може да продължи престоя си в пловдивската болница и трябва да се премести в някое лечебно заведение в София, пише на страницата в социалната мрежа. Най-големият проблем е, че не може да се намери болница, в която да я приемат. От името на семейството умоляваме всички, които могат да помогнат или имат информация за свободни места в клиники в неврологично и интензивно отделение в столицата, да я споделят на страницата или да се свържат с майката на Ирина, допълват още приятелите й. На профила са публикувани телефони и банкови сметки.

Ирина Мишонова катастрофира на 4 май между селата Клокотница и Горски извор. Тя бе приета в хасковската болница в контактно състояние, с диагноза счупен крак и фрактура на таза. На следващия ден обаче състоянието й рязко се влошава и тя изпада в кома.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини