От х:

Днес в x:

Мъж 15 дни в ареста за заплахи над ученичка. УНСС Хасково закъса за бакалаври. Преглед на печата

Димитровградчанинът Благой К. ще лежи 15 дни в ареста, след като бе осъден за дребно хулиганство, пише „Хасковска Марица”. Мъжът причакал 15-годишна своя съседка и й се нахвърлил във входа на блока. После пък заплашвал майката на момичето, която пристигнала да я защитава.

Спряха 41 кг хероин за 5 млн. лв., пише в другия акцент на първа страница в „Хасковска Марица”. Дрогата бе открита вчера рано сутринта, задържани са двама с турско гражданство.

50 лева на вечер плащат доктори за „Смокините”, пише на 2 страница. Срещу сумата в къмпинга може да нощува цялото семейство. Другата почивна база на хасковската болница е Петрово бърдо.

Мними бопаджии нападат хасковлии, пише още в броя. Двама се оплакали, че са обрани от служители на БОП на паркинг Клокотница. Според полицията обаче това вероятно е инсценировка, защото в показанията им имало много противоречия.

Арести разтресоха Свиленград, пише на 4 страница. Темата е операцията на МВР от миналата седмица – „Далаверата”.

На атракцията на уикенда – мачът между бивши футболни звезди и отбор на Димитровград, е посветена цялата 5 страница.

УНСС Хасково закъсва за бакалаври, челен материал на първа страница в „Новинар юг”. Местните кандидат-студенти трудно покривали изискванията на вуза и балът им се оказвал недостатъчен за влизане. Това признава замректорът на УНСС доц. Веселка Павлова.

Късо съсипа гъбарник във Въгларово, акцентира още на първа страница вестникът. Става дума за пожара в петък, според огнеборците причината е късо съединение.

Крият дрога за 5 млн. лв. в облегалки, пише в акцента на криминалната страница. Става дума за заловените 41 кг. хероин на Капитан Андреево.

ДПС подкрепя Иванов, пише на 2 страница. Доганистите декларираха, че застават твърдо зад кмета на Хасково. Той им благодари.

7:7 за „Димитровград” във футболно шоу, пише на 6 страница в броя. Материалът за мачлето в Димитровград е богато илюстриран със снимки. На съседната 7 страница пък е публикувано интервю с Димитър Пенев.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини