От х:

Днес в x:

Татковци теглят камиончета на парти в забавачка

Парти по случай изпращане на децата от предучилищна група в детската градина по изкуствата изтощи родители, дошли да се нарадват на отрочетата си. Партито включваше детско състезание, но по замисъла на организаторите главно участие в него взимаха родителите. Така „късметлиите”, освободили се от работа заради празника, бяха сюрпризирани с необходимо участие в 4 щафетни състезания. В едното трябваше да бягат вместо децата си и да подреждат букви на стена. И това бе песничка, в сравнение с предстоящото.

Морни труженици, мечтаещи за питие и мезе пред телевизора, се впуснаха със стръв по състезателното трасе, теглейки камиончета. Не особено ентусиазираните в началото татковци бяха стимулирани от въодушевени мами, бягащи с развети коси под радостния възглас на наследниците. Изпитанието бе тежко за видеоператора на Haskovo.net Андрей Ранчев/сн.3/ но той се справи с усмивка. Освен че заслужи аплодисментите на сина си Александър/сн.4/, Андрей намери време да монтира между другото, поредния материал за любимия ви сайт.

След дълбокото професионално заравяне в неволите на седмокласниците днес, колегата определи втория най-голям късмет след жена си - че синът му е още далеч от седмия клас и зоната на частните уроци. Щастието е временно, осъзна колегата и не спести усилия по състезателното трасе с количка и дете в ръце.

Г.Христов

Анди/вдясно/ по състезателното трасе след сина си
Александър изтощи татко си
В партито в детската градина по изкуствата участваха десетки деца и техните родители
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини