От х:

Днес в x:

Турски хотел глобен след оплакване на хасковски абитуриенти

Новия хотел "Клас Фемили" където са абитуриентите на ПМГ

Турската туристическа полиция е наложила жестоки санкции на хотел „Клуб Диана“ който настани вчера хасковските абитуриенти от ПМГ в стари сгради и мръсни стаи. Още същия ден шефът на целия курорт Мармарис, където са хасковските зрелостници, е започнал инспекция сред хотелите за избягване на други подобни случаи, информира Илияна Петрова от туроператора „Мини Турс“. Именно след официалния протест на хасковската фирма е започнала инспекцията довела до санкциията за „Диана“.

В момента 122-те деца от хасково са настанени в тризвезнния хотел „Клас Фемили“/виж снимката/ на All Inclusive, тоест с неограничена консумация на храна и напитки.

Илияна Петрова:

„Бяхме неприятно изненадани от ситуацията вчера. Пристигнахме към 2 часа следобед от Кушадасъ, децата влязоха в басейна, докато им се заредят стаите и надвечер се оказа че голяма група от тях са в един корпус строен през 1997-ма година. Стаите бяха мръсни с остатъци от дрехи и храна. Обясниха ни, че преди имало друга абитуриентска група и предложиха да оправят нещата. Ние си ги оправихме по-бързо като незабавно се махнахме от този хотел. Всичките. Преминаването ни в „Клас Фемили“ не струва нищо на децата. Пакетната цена за 5-те дни от 24-ти до 30-ти май е 320 лв заедно с пътните. Като бонус дори осигурихме престой в 4-звезден хотел в Кушадасъ на цената на тризвезден. Случват се такива работи, но ние знаем как да си търсим правата, и аз и директорката Тодорка Милева. Вече всичко е наред“, заяви за Haskovo.net шефката на фирма Мини Турс.

Абитуриентите на Математическата пристигат в Хасково на 30-ти вечерта.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини