От х:

Днес в x:

24-годишна брюнетка стана мис САЩ

Двайсет и четири годишната брюнетка Рима Факих от щата Мичиган бе избрана измежду 50 красавици за Мис САЩ 2010 г., предадоха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС.

Рима Факих спечели финала на американския конкурс за красота, в който хубавиците дефилираха по бански костюми и вечерни рокли и бяха интервюирани в казино "Планет Холивуд" в Лас Вегас.

Факих залитна и едва не падна, спъвайки се в шлейфа на дългата си рокля без презрамки, но успя да се задържи и да завърши дефилето. На интервюто й бе зададен въпрос дали смята, че контролът над раждаемостта трябва да бъде заплащан от здравното осигуряване. Отговорът й беше утвърдителен.

Рима Факих получи короната от предшественицата си Кристен Далтън от щата Северна Каролина - Мис САЩ за 2009.

Красавиците бяха оценявани от седемчленно жури. За разлика от конкурса за Мис Америка, за участничките в състезанието за Мис САЩ няма изискване да впечатлят публиката с някакъв талант, отбелязва ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Носителката на титлата Мис САЩ получава право да живее една година в апартаменти в Ню Йорк, да използва услугите на пиар екип и да учи две години в Нюйоркската академия за киноизкуство. Тя се квалифицира за участие в конкурса Мис Вселена, който ще се състои на 22 август.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини