От х:

Днес в x:

Атанаска Гюргакова от „Спасителките” се хвърли от виадукт. Млатят журналист, той гръмна единия. Преглед на печата

Атанаска Гюргакова, 20-годишната дъщеря на бивш полицай, е открита мъртва на 30 км. от София, информира в днешния си брой „Хасковска Марица”. На трагичното събитие вестникът отделя цялата 4 страница. Според оскъдната информация по случая момичето скочило от виадукт на магистрала „Хемус” в посока Варна. Според публикацията Атанаска оставила предсмъртно писмо, но съдържанието му не е известно.

Махат агентите на короната от митницата, пише в другия акцент на първа страница в „Хасковска Марица”. Министерството на финансите не е подновило договора на англичаните. Те, по английски, не коментират.

В Димитровград: 50 лв. капаро на метър разкопана улица, пише в акцента на 2 страница. Кметът Стефан Димитров предложил, а съветниците одобрили, от всяка фирма, която разкопава улиците за кабели, да се взема по 50 лв. за кв. м. като гаранция, че настилката ще бъде възстановена.

Млатят журналист, той гръмна единия, пише в заглавието над главата в „Новинар юг”. Двама мъже нахлули в жилището на журналиста Валери Добрев в Димитровград и го замлатили, пише изданието. Тогава той прострелял единия от нападателите със законно притежавания си пистолет. Простреляният Благой Йорданов е бил опериран, няма опасност за живота му.

Родното агнешко – със син печат BG, пише в другия акцент на първа страница. Маркировката била на бута и плешката, обясняват от РВМС.

Вуцов се скри, Сашо Костов откри фенклуба на Гунди, пише още в броя.

Добромир културиста – абсолютен шампион в САЩ, пише на 12 страница. Димитровградчанинът Добромир Делев безапелационно бил определен за културист №1 на САЩ на турнира, организиран от сегашния „Мистър Олимпия” – Джей Кътлър.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини