От х:

Днес в x:

Токов удар повали 25-годишен полицай

25-годишният полицай Мирослав Маринов от Димитровград е пострадал тежко от токов удар вчера при разследване на кражба. Той е с 25% изгаряния по тялото, откаран е в клиниката в Пловдив, където състоянието му е стабилизирано.

Полицаят постарадал, докато с колегата си Деян Делчев проверявали сигнал за кражба на метали от гара "Север" в Димитровград.

Около 17 часа вчера в РПУ Димитровград се получил сигнал за кражба. Двамата полицаи били изпратени на гарата да проверят случая. Маринов чул шум от единия от вагоните и се качил да погледне. Вагонът обаче бил близо до електропреносната мрежа и той попаднал в зона на електрополе. От токовия удар Мирослав Маринов паднал на земята.

35-годишният колега му оказал първа помощ. Минути по-късно с полицейски конвой пострадалият е откаран с линейката на Спешна помощ в Клиниката по изгаряния в Пловдив. Там установяват, че той е с 25 % изгаряния по тялото. Състоянието му е стабилизирано.

Въпреки инцидента обаче проверката на МВР продължила. Крадците са спипани. Двама от тях са на 25 години, третия на 21, а четвъртият - на 20 г. Оказало се, че само най-младият от тях няма криминално досие в полицията. Четиримата са прибрани в ареста.

Haskovo.net    

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини