От х:

Днес в x:

Пастир: Шефът ме смели от бой, бил съм пиян

Красимир Костадинов в болницата

50-годишният Красимир Костадинов от Хасково бе приет в хирургията на областната болница с две счупени ребра, перфориран бял дроб и множество синини по тялото, след като бе пребит от работодателя си. Пострадалият е пастир при Димитър Димитров от ивайловградското село Покрован.

Мелето станало в четвъртък преди обед в кошарата в бившия стопански двор на селото. „Видя бутилка с ракия на масата и викна, че съм пиян. После награби една сопа и ме почна. Преби ме от бой“, разказа пастирът.

Той се хванал да гледа стадото на Димитров миналата година. „Щеше да е временно, само за седмица. После мина месец, два, та цяла година. Плащаше по 10 лева на ден, колкото да не е без хич“, разказа пастирът. В момента стадото на покрованския бизнесмен наброява 118 глави – овце и кози.

„Напоследък работата намаля,, парите секнаха и положението се изнерви“, обяснява избухването на шефа си овчарят. Той се кълне, че в деня на побоя не е близвал капка алкохол. „Пихме предишната вечер, бутилката с ракия остана оттогава. Но същия ден ми беше почивен. Тъкмо приготвяхме стадото за паша, щяха да го водят две момчета“, обясни пребитият.

Дежурният лекар в хирургията обясни, че на Красимир е направена една операция. След няколко дни може да се наложи втора, допълни докторът. По думите му перфорацията на белия дроб не е толкова опасна, макар да не е и безобидна.

Бизнесменът-побойник бил задържан в полицията за изясняване на случая. Днес телефонът му не отговаряше.

Haskovo.net изразява готовност да публикува и неговото становище за инцидента.

Тодор Кръшков

 

Пребитият овчар показва раните си
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини