От х:

Днес в x:

Теодора Колешева отвя конкуренцията за Мис Димитровград

Теодора Колешева заобиколена от Габриела Георгиева/вляво/ и Даниела Панева/дясно/

18 годишната Теодора Колешева получи единодушния вот на публика и жури в конкурса „Мис Димитровград 2010“. 11-токласничката от СОУ „Любен Каравелов“изпревари на финалната права по бански костюми, втората Даниела Панева и третата Габриела Георгиева. Подгласничките са на 16 години съответно от ПМГ „Иван вазов“ и ЕГ „Иван Богоров“.

11-те участнички в конкурса направиха 5 тура в препълнената зала на „Планета пайнер клуб“. В три от тях представяха облеклата на модни къщи. В 4-я бяха облечени в туники тип самодиви, а последния клуб бе и най-очакваният - по бански.

Теодора в блясъка си

Там лъснаха предимствата и недостатъците на кандидатките. Спечелиха тези, които избягаха от смущението на оскъдното облекло и показаха излъчване и достойнство плюс щипка еротика.

„Мисля, че нашето момиче има реални шансове да се класира за финалите на Мис България 2010“ коментира организаторът Георги Георгиев от агенция FH1. На финалния кастинг на 27-ми март Теодора, ще се съревновава с победителките от регионалните конкурси от цялата страна. За финала на Мис България 2010 ще се класират 20 девойки.

Г.Христов

Снимки: Славея Колева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини