От х:

Днес в x:

Крисия е пораснала и чувствена в новата си песен

Преди дни момичето, станало известно като „детето-чудо“ Крисия пусна новата си песен „Нежност“. Три години след последната си песен - „Витамин“, тя се завърна на музикалната сцена с нов проект, който представя талантливата и вече пораснала певица в нова светлина.

Песента е написана от Крисия Тодорова и Калина Димитрова. Аранжиментът е съвместно дело на Сара, Калина и Крисия.

В интервю за NOVA Крисия разказа за новия път, по който е поела, и какво е отношението ѝ към минало. „За мен всеки ден е чудо“ – каза младата певица и призна: „Не спирам да вярвам във всичко, което може да ми се случи." Споделя, че най-голямата ѝ мечта е тя и семейството ѝ да са здрави.

„За тези три години научих едно от най-ценните неща и това е търпението“ - разказва младата изпълнителка. За „новата Крисия“ талантливото момиче обясни, че има нови върхове, които иска да покори. „Новият ми път по-скоро е по-осъзнатият. Този, с който искам да покажа на хората, че не живеем просто в една илюзия.", сподели тя.

В „Нежност“ Крисия пее за чувствата и емоциите, които много често задържаме в себе си заради трудностите, през които преминаваме. Певицата разкрива как тя се справя с тези ситуации. „Имам си една вътрешна опора. Колкото и да съм се чувствала прозрачна, безсилна, мъничка, аз съм се хващала със сърцето си и съм си казвала „Ти можеш! Ето, аз съм с теб“. И винаги вярвам в себе си“ - обясни тя и допълни: „Аз няма да се откажа от себе си, защото това е моят живот и аз наистина трябва да дам всичко от себе си за себе си."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Видеа по темата

Последни новини