От х:

Днес в x:

4 °C

Министърът дава казармите на Хасково? Кандидат за ДАИ със 77 фиша. Преглед на печата

Военният министър Аню Ангелов е готов да даде някои от военните имоти в Хасково на общината, пише във водещ материал на първа страница днес „Хасковска Марица”. Кметът Георги Иванов се среща с него след седмица, добавя изданието. По думите на градоначалника общината е готова и за двата възможни варианта – търг или „собственост срещу дълг”. МО дължи на местната хазна сериозни суми от данъци. По мнението на Георги Иванов е най-удачно в „Орфей” да се изгради нова модерна автогара, а на „Булаир” – мол или търговски комплекс.

Вдигнаха във въздуха 155-метров комин, пише над главата в „Хасковска МАрица”. Заглавието е илюстрирано с няколко снимки, които проследяват рухването на комина.

Маскиран със спрей обра бензиностанция „Каменец”, пише още на първа страница. Бандитът напръскал с газ служителя Йордан Петев и отмъкнал 150 лева от оборота.

Антимафиоти нахлуха в шивашки фирми, акцентира вестникът на 3 страница. Полицейската операция започнала вчера следобед. Ченгетата нахлули в шивашката фирма в бившето училище „Митко Палаузов”. Днес МВР ще обяви подробности за акцията, допълва изданието.

Фалстарт по дело срещу експрокурор лихвар, пише на 4 страница. Вчера в окръжния съд тръгна делото срещу Стоян Апостолов, бивш прокурор. Той е подсъдим за измами с имоти.

Икономисти бойкотират такситата, пише на 5 страница. Учениците от финансово стопанската гимназия в Хасково подеха инициатива „до училище пеша”.

Кандидат за ДАИ със 77 фиша, пише в акцента на първа страница в „Новинар юг”. Въпросният кандидат е Йордан Гочев, собственик на автошкола в Хасково. Общата сума на глобите е 1890 лева.

БСП Хасково онемя за Емилия Масларова, пише в друг акцент на страницата. На снимката лидерът на червените в Хасково Иван Станчев се кипри до обвинената бивша министърка, но от 22-ри насам не си вдига телефона. Колегите го търсили за коментар на новината за повдигнатото обвинение на Масларова.

Ура, коминът на ТЕЦ-а падна, заглавие над главата на вестника.

Почина пребит старец, пише в акцента на 3 страница. 83-годишният Андон Георгиев, който бе смелен от бой от двама младежи, починал в болницата. Като причина за боя се посочва, че старецът редовно напивал и задявал съседката, която била майка на единия от биячите – Мариан Вълков. След аутопсията той и приятелят му Ангел Ангелов може да се сдобият с по-сериозни обвинения.

Габера без магазин, бабите драпат през гората за хляб, пише в голяма материал на 6 страница, посветен на димитровградския квартал.  

Веселин Златинов превърна Ямача от поляна в парк – очерк за специалиста по озеленяване – на 7 страница.

Баба и внучка симулират дефлорация с водка и боя, пише в акцента на забавната 12 страница. 17-годишно момиче от Димитровград подало жалба, че обладано против волята си от 20-годишния й приятел. Съдебният лекар обаче установил, че момичето все още е девствено. Оказало се, че червеното петно по бикините, представени като доказателство, са от боя за яйца и водка.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини