От х:

Днес в x:

Чуйте новата песен на MONA и Iskrata „Bon Appétit“

За този Свети Валентин менюто със сигурност ще бъде музикално, а вкусът - неочаквано добър благодарение на една (не)очаквана комбинация. След изключително големия успех на парчето „Счупено сърце“, по което MONA за първи път работи с Iskrata, двамата решават, че е време за дует.


Тя е „закачлива, секси и поздрав за всички, които празнуват Деня на влюбените“, допълва Iskrata.

„Искахме историята да разказва за двама човека, които прекарват време заедно и изпитват удоволствие от присъствието на другия, но на следващия ден никой няма смелост да признае това и да пише първи. Смятаме, че тази ситуация е често срещана и до някаква степен искахме да пречупим виждането на хората за това кой наистина трябва да пише първи“, споделя MONA.

Работата им по песента започва още в края на миналото лято и певицата признава, че процесът по създаването ѝ е бил като „увеселително влакче“ и се е наложило да претърпи доста промени. „Наистина премина през няколко метаморфози, докато стигнем до финалната версия. Първоначално беше с по-мажорно звучене, почти като детска песен, но направихме промени и напипахме „точната рецепта“, споделя Iskrata. Точната рецепта за тях пък е храна за сетивата за тяхната публика с най-музикалното Bon Appétit, което ще прозвучи този февруари. А с него MONA и Iskrata доказват, че между тях има страхотна симбиоза в творческия процес. Както казва хитмейкърът: „С нея вече сме доказано работещо комбо“.

Не по-малко забавен бил и процесът по записването на песента, което се случило в новото студио на Iskrata в MUZE. „Работата с Искрен винаги е много приятна. Той е невероятен професионалист и винаги ми дава правилни насоки, за да мога да покажа себе си в максимално добра светлина. Докато пеем си представяме, че разказваме един на друг, смеем се, танцуваме и мисля, че в първата ни дуетна песен игривото настроение се усеща“, допълва MONA.

Цялото това игриво настроение двамата пресъздават много добре и във видеото към парчето, което е в синхрон с темата на песента - цветна, плодова и добре подсладена. За реализацията му двамата изпълнители се доверяват изцяло на Broken Siemens и неговия екип. „Бяхме в едно невероятно местенце, на което ни беше много уютно и атмосферата по време на снимките беше топла и приятна. Забавлявахме се, което ни предразположи да се отпуснем и да дадем най-доброто от себе си. А чрез вкусната храна във видеото правим препратка към сладостта от живота и вълнуващите емоции, които ни носи всеки флирт“, издава още MONA. Така че двамата с Iskrata са готови да споделят с всички своето парче торта и да им пожелаят „Bon Appétit“.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини