От х:

Днес в x:

Ще видим ли истината във филма за Майкъл Джексън

Голяма част от вече покойните икони на поп музиката на ХХ век се сдобиха с пълнометражни филми. Затова беше въпрос на време след Фреди Меркюри, Уитни Хюстън и Елвис да се стигне и до екранизация на живота на Майкъл Джексън.

Вече знаем, че в ролята на Краля на попа ще се превъплъти неговият племенник Джафар Джаксън, сина на брата на Майкъл Джермейн. Lionsgate пък обявиха като премиерна дата 18 април 2025 г.

Снимките на Michael, както е името на филмът, започват в края на този месец, а на режисьорския стол сяда Антоан Фукуа ("Закрилникът"). Сценарият е поверен на Джон Логан ("Авиаторът", "Гладиатор"), а продуцент е Греъм Кинг ("Бохемска рапсодия").

Според официалната информация, цитирана от Variety, Michael ще покаже триумфите и трагедиите на Майкъл Джексън, неговата "човешка страна и лични борби, както и безспорния му творчески гений".

И макар всичко това да звучи чудесно, е малко вероятно да видим обективно представяне на човека Майкъл Джексън и особено обвиненията в педофилия и сексуално малтретиране на деца, довело и до съдебни дела срещу него.

Снимка 511215

Защото продуценти на Michael Джон Бранка и Джон Маклейн, които представляват всички наследници на Майкъл Джексън и фамилията му. Припомняме, че певецът почина на 50-годишна възраст през 2009 г. и не беше осъден по нито едно от обвиненията срещу него.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини