От х:

Днес в x:

Водачка на Ауди блъсна 53-годишна жена на пешеходна пътека

Изображение 1 от 5

    Водачка на лек автомобил Ауди блъсна 53-годишна жена на пешеходна пътека на булевард „Освобождение“ в Хасково. Инцидентът стана около 16:30 часа днес, малко след Първа поликлиника.

    38-годишната хасковлийка е шофирала колата с плевенска регистрация в посока изхода на областния град. Тя е блъснала пешеходката, която по първоначална информация е пресичала по пешеходната пътека. Пострадалата е откарана в хасковската болница за изясняване на състоянието й.

    На мястото на инцидента имаше полицаи за изясняване на случая. Водачката е тествана за алкохол, но промили не са отчетени. Тя бе откарана в Районното управление за тестване за наркотици.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ян
      янко димитров
      8 -6
      21:18, 11 ное 2023
      спазвайте законите че иначе аз се намесвам
      • Бу
        Бубайко
        1 -2
        08:05, 13 ное 2023
        Кой е този Янко Димитров? Щял да се намеси и ще оправи жените - шофьори! Пълен смях....
    • 2
      Пе
      Петров
      18 -1
      07:56, 12 ное 2023
      Че има и мъже които не дават предимство на пешеходна пътека е вярно, но при жените в град Хасково това е тенденция.И това са жени които има т малки деца и трябва да са за пример.Гледа като теле напред в една точка и се прави че не вижда пешеходеца чакащ отстрани.Друг е въпроса че съм забелязал как в София в близост до пешех.пътеки дебнат полицаи и раздават фишове.А тук няма такова нещо.
    • 3
      Ас
      Аскоо
      19 -4
      08:03, 12 ное 2023
      Много лоша видимост на пешеходната пътека!
      "Безгръбначи " твари спират до магазина и да си купят дюнери в близост до пътеката. А смотаните чегента люпят семки пред 21ви век, гледат отсреща бакшишите как са окупирали стоянката пред болницата.
      Осветление на пътеката и видео наблюдение за регистриране на нарушителите!!! Елементарно е дори и за кметя - Стъни острото
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини