От х:

Днес в x:

Серия задържане на крадци, сред които и 12-годишен авто апаш

Шестима мъже и жена са задържани в кражби през денонощието в хода на проведени полицейски операции по противодействие на битовата престъпност в областта. В ареста на Управлението в Димитровград е задържан 39-годишен познайник на полицията, извършил 3 кражби през месеца – на 5 джанти, алкохол и хранителни продукти от търговски обекти в града. В ареста е прибран и 51-годишен мъж, който задигнал от частен имот ръчна количка.

В управлението в областния град са установени 29-годишна жена и мъж на 58 години, откраднали мобилните телефон от свои съграждани, а също и мъж на 33г., който си тръгнал от хипермаркет с алкохол, без да го заплати. Сред засечените е и малолетен крадец. 12-годишното момче е откраднало 170 лева и документи от незаключен автомобил. То е заловено при опит да среже сгъваем покрив на друга кола, паркирана на булевард „Раковски“, отново с цел кражба на вещи от нея.

Поредният задържан за кражба през денонощието е в РУ на Свиленград- мъж на 33г., който след разбиване на катинар на врата на хранителен магазин в Любимец е откраднал 150 лева и 5 кутии цигари.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини