От х:

Днес в x:

ОУ „Климент Охридски“ отвори врати за първокласници

    Основно училище „Св. Климент Охридски“ в Хасково отвори врати за първокласници. Това е традиционна инициатива във връзка с предстоящия старт на новата учебна година.

    Тази учебна година новоприетите първокласници са 58, които са разпределени в три паралелки. Те имаха възможност да се възползват от Деня на отворените врати, да влязат в класните стаи и да се запознат с преподавателите си. Те ще учат в класни стаи, които бяха обновени със средства от пролетен празник, проведен през изминалата учебна година.

    „Целта на инициативата е да се адаптират по-лесно децата. Да видят съучениците си и учителите си. Да преодолеят стреса от 15 септември, защото някои от учениците се разплакват при влизане в училището“, казаха от ОУ „Св. Климент Охридски“.

    Междувременно тази сутрин в двора на школото течеше подготовка за старата на новата учебна година.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бр
      Браво на вас
      12 -4
      13:31, 11 сеп 2023
      А кога ще затворят вратите за пенсионерите учители и директори на училища и детски градини? Особено много пенсионери има в това училище! Стана практика в Хасково да се пенсионират и никой да не ги подканва да си тръгват! Този коменгар е последният към тази медия и започваме да питаме в писмена форма министъра на образованието! Срамота е !
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини