От х:

Днес в x:

15 °C

Ремонтират двора на ОУ „Климент Охридски“ за 125 000 лева

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на двора на ОУ „Св. Климент Охридски“ към сграда на ул. „Граф Игнатиев“ №14, съобщиха от кметството.

Срокът за изпълнение на поръчката е 60 календарни дни. Максималната стойност на поръчката не може да надвишава 125 000 лв. без ДДС.

Финансовите средства по настоящата поръчка са осигурени от бюджета на Община Хасково.

Съществуващата асфалтова настилка на двора на училището е в лошо състояние – напукана и с много неравности. Предвижда се нивелетно фрезоване на съществуващата асфалтова настилка, полагане на битумен разлив за връзка на стар и нов асфалтобетон и полагане на нов плътен асфалтобетон с дебелина 5 см. Във връзка с полагането на новия асфалтобетон и последващата промяна на нивото, е необходимо да се коригира нивото на съществуващите бетонови бордюри към наличните тротоарни плочки в двора /демонтаж и монтаж на съществуващите бордюри/, както и да се коригира нивото на съществуващите шахти. Шахтите трябва също да се почистят. В северната част на двора е наличен бетон върху съществуващата асфалтова настилка, който трябва да се премахне в участъка където ще се полага новия асфалтобетон.

Върху новата асфалтова настилка е предвидено полагане на синтетична спортна настилка /с дебелина поне 10мм/ – полиуретанова или спортна каучукова система или еквивалентна. Същата трябва да е подходяща за полагане върху асфалтова основа. Върху новата спортна настилка трябва да се разчертае комбинирано игрище за няколко спорта - футбол, баскетбол, волейбол, народна топка. Към настоящия момент такова игрище е разчертано върху старата асфалтова настилка.

Срок за подаване на оферти: до 22.06.2020 г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -5
  22:16, 29 май 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Су
  Супер
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, браво!!
 • 3
  13
  1337
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, най-хубавото училище!!
 • 4
  14
  1488
  4 -2
  22:48, 29 май 2020
  Че какво му има на двора ????? Перфектен си е ,няма забележки
 • 5
  Ко
  Компакт Димитровград
  6 -1
  00:25, 30 май 2020
  Тцъ тцъ я се разходете до Димитровград и почерпете малко опит крадете по малко и направете по качествени неща с тези ремонти един асфалт и настилка, чистене на шахти и т.н.толкова пари .... Събудете се господин кмете най после ...
 • 6
  Яв
  явно
  2 -4
  01:23, 30 май 2020
  двора не е лош , но все пак едно освежаване ще се отрази много добре ! браво
 • 7
  Ум
  Умиране има, наяване няма
  5 -2
  11:27, 30 май 2020
  Всеки ден минавам покрай това училище поне веднъж. От 1998г. до сега това е поне 7 или 8 ремонт на това училище - измазваха фасадата няколко пъти. Първият път в началото на зимата, а напролет мазилката падна, защото фасада не се измазва при ниски температури. Дограми сменяха. Покрив два пъти оправяха. В това училище потънаха пари за строежа на две нови и съвременни училища. Само на 500 метра по - на запад, по коритото на реката се намираше основно училище "Димитър Канев", по късно известно като "Алеко Константинов" Това училище е било открито през 1971/1972г. което преди 10 години закриха, за да запазят основно училище "Климент Охридски" което е на над 100 години, тоест, е два пъти по - старо и толкова амортизирано, че ремонтите могат да го крепят още някоя и друга година, но не и повече. Не разбирам каква е била идеята и по каква логика закриваш много по - ново и по - функционално училище, което обслужваше кв. "Каменни", кв. "Червена стена" и част от кв. "Бадема" и кв. "Градински"?
  • Ив
   Иван Иванов
   3 0
   22:03, 30 май 2020
   А ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий' трябваше да закрият тогава, защото винаги е имало по-малко деца. В Канев имаше със 100 ученици повече, но го закриха, а оставиха ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий'. Защо, това е въпроса.
 • 8
  12
  1234
  2 -2
  17:31, 30 май 2020
  крадене крадене и само крадене няма няма оправия......
 • 9
  Ко
  коце
  3 -1
  21:25, 30 май 2020
  А оная църната и наглата по география още там ли е на работа
 • 10
  ..
  ....
  2 -2
  22:44, 30 май 2020
  прост народ ей !
  как може да злобеете ,вместо да се радвате ,че отиват пари за УЧИЛИЩЕ .Не за дискотека,не за поредното кафене ,не за полицити ,а за УЧИЛИЩЕ.
  Вашата злоба няма край !
  Заслужават всичко най-хубаво това училище,УСПЕХ.

Хороскоп за 08.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
08 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
08 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
08 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
08 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
08 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
08 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
08 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
08 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
08 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
08 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
08 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
08 юли 2020

Случаен виц

Последни новини