От х:

Днес в x:

26 °C

Ремонтират двора на ОУ „Климент Охридски“ за 125 000 лева

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонт на двора на ОУ „Св. Климент Охридски“ към сграда на ул. „Граф Игнатиев“ №14, съобщиха от кметството.

Срокът за изпълнение на поръчката е 60 календарни дни. Максималната стойност на поръчката не може да надвишава 125 000 лв. без ДДС.

Финансовите средства по настоящата поръчка са осигурени от бюджета на Община Хасково.

Съществуващата асфалтова настилка на двора на училището е в лошо състояние – напукана и с много неравности. Предвижда се нивелетно фрезоване на съществуващата асфалтова настилка, полагане на битумен разлив за връзка на стар и нов асфалтобетон и полагане на нов плътен асфалтобетон с дебелина 5 см. Във връзка с полагането на новия асфалтобетон и последващата промяна на нивото, е необходимо да се коригира нивото на съществуващите бетонови бордюри към наличните тротоарни плочки в двора /демонтаж и монтаж на съществуващите бордюри/, както и да се коригира нивото на съществуващите шахти. Шахтите трябва също да се почистят. В северната част на двора е наличен бетон върху съществуващата асфалтова настилка, който трябва да се премахне в участъка където ще се полага новия асфалтобетон.

Върху новата асфалтова настилка е предвидено полагане на синтетична спортна настилка /с дебелина поне 10мм/ – полиуретанова или спортна каучукова система или еквивалентна. Същата трябва да е подходяща за полагане върху асфалтова основа. Върху новата спортна настилка трябва да се разчертае комбинирано игрище за няколко спорта - футбол, баскетбол, волейбол, народна топка. Към настоящия момент такова игрище е разчертано върху старата асфалтова настилка.

Срок за подаване на оферти: до 22.06.2020 г.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Г-
  Г-н Михайлов
  8 -5
  22:16, 29 май 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
 • 2
  Су
  Супер
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, браво!!
 • 3
  13
  1337
  4 -2
  22:36, 29 май 2020
  Браво, най-хубавото училище!!
 • 4
  14
  1488
  4 -2
  22:48, 29 май 2020
  Че какво му има на двора ????? Перфектен си е ,няма забележки
 • 5
  Ко
  Компакт Димитровград
  6 -1
  00:25, 30 май 2020
  Тцъ тцъ я се разходете до Димитровград и почерпете малко опит крадете по малко и направете по качествени неща с тези ремонти един асфалт и настилка, чистене на шахти и т.н.толкова пари .... Събудете се господин кмете най после ...
 • 6
  Яв
  явно
  2 -4
  01:23, 30 май 2020
  двора не е лош , но все пак едно освежаване ще се отрази много добре ! браво
 • 7
  Ум
  Умиране има, наяване няма
  5 -2
  11:27, 30 май 2020
  Всеки ден минавам покрай това училище поне веднъж. От 1998г. до сега това е поне 7 или 8 ремонт на това училище - измазваха фасадата няколко пъти. Първият път в началото на зимата, а напролет мазилката падна, защото фасада не се измазва при ниски температури. Дограми сменяха. Покрив два пъти оправяха. В това училище потънаха пари за строежа на две нови и съвременни училища. Само на 500 метра по - на запад, по коритото на реката се намираше основно училище "Димитър Канев", по късно известно като "Алеко Константинов" Това училище е било открито през 1971/1972г. което преди 10 години закриха, за да запазят основно училище "Климент Охридски" което е на над 100 години, тоест, е два пъти по - старо и толкова амортизирано, че ремонтите могат да го крепят още някоя и друга година, но не и повече. Не разбирам каква е била идеята и по каква логика закриваш много по - ново и по - функционално училище, което обслужваше кв. "Каменни", кв. "Червена стена" и част от кв. "Бадема" и кв. "Градински"?
  • Ив
   Иван Иванов
   3 0
   22:03, 30 май 2020
   А ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий' трябваше да закрият тогава, защото винаги е имало по-малко деца. В Канев имаше със 100 ученици повече, но го закриха, а оставиха ОУ 'Св.Св.Кирил и Методий'. Защо, това е въпроса.
 • 8
  12
  1234
  2 -2
  17:31, 30 май 2020
  крадене крадене и само крадене няма няма оправия......
 • 9
  Ко
  коце
  3 -1
  21:25, 30 май 2020
  А оная църната и наглата по география още там ли е на работа
 • 10
  ..
  ....
  2 -2
  22:44, 30 май 2020
  прост народ ей !
  как може да злобеете ,вместо да се радвате ,че отиват пари за УЧИЛИЩЕ .Не за дискотека,не за поредното кафене ,не за полицити ,а за УЧИЛИЩЕ.
  Вашата злоба няма край !
  Заслужават всичко най-хубаво това училище,УСПЕХ.

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020
Последни новини