От х:

Днес в x:

Обвиняемият за убийството на крипто милионера Кристиан Пеев не иска да излиза от ареста

Веско Вълчинов, обвиняем за жестокото убийство на Кристиан Пеев в София, е променил решението си и не иска към момента промяната на мярката си за неотклонение. Миналата седмица Софийски градски съд го задържа в ареста.

Днес трябваше Апелативният съд да разгледа молбата на Вълчинов за по-лека мярка, но адвокатът му Албена Асенова каза пред съда, че клиентът ѝ е размислил. Също така посочи, че той е болен.

Пред медиите, Асенова добави, че Вълчинов по всяко време може да поиска изменение на мярката си. Адвокатът каза още, че ще се бори за по-лека присъда за Вълчинов – 20 години затвор.

Миналата седмица Вълчинов се призна за виновен, като каза, че иска по-лека присъда, както и че е извършил престъплението в състояние на афект.

Части от тялото на 41-годишния Кристиан Пеев бяха открити в шахта в центъра на София, а други - заровени в чували на Витоша.

Запушена е канализация в София Когато водопроводчиците пристигат, за да установят какво се е случило, откриват части от тяло,а преминали по тръба от тоалетната.  Смразяващото откритие е от средата на август.

Пеев е бил обявен за изчезнал от свой близък, нямало го е два дни. Разследващите смятат, че милионерът е бил ударен с дъмбел. Твърди се, че извършителят е разчленил тялото в банята и е изхвърлил частите от тялото в тоалетната. Черепът на жертвата и някои кости са били допълнително заровени.

Пеев е завършил американски университет и е натрупал състояние в криптовалути. Според публикации в медиите той редовно посещавал партита на висшето общество.
 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини