От х:

Днес в x:

Old Enough - Анджелина Джордан

Това е новият албум на Анджелина Джордан, наречен "Old Enough" (Достатъчно възрастна).

Ангели́на Йо́рдан А́стар (на норвежки: Angelina Jordan Astar) известна и като Анджелина Джордан е само на 17 години, което няма да повярвате, ако вече сте чули някоя от песните ѝ. Норвежката певица и автор на песни от няколко години ходи на училище в Лос Анжелис, където живее сега. Нейният официален старт е през 2014 година в Norway's Got Talent, където осемгодишна изпълнява "Gloomy Sunday" в стила на Били Холидей, и "Bang Bang" (My Baby Shot Me Down) на живо на полуфиналите и спечели с изпълнението си на „Summertime“ на Джордж Гершуин в стила на Ела Фицджералд и Луис Армстронг.

Участвала е в детско шоу в Норвегия без състезателен характер и в британския му вариант.

През 2019 г. Джордан пее за бившия президент Барак Обама и други публични фигури на конференцията Brilliant Minds в Стокхолм. След това участва във втория сезон на America's Got Talent: The Champions, излъчен през януари и февруари 2020 г.

За да завършим нейния бегъл интелектуален портрет на момиче с голямо сърце, нека да споменем и че през 2015 г. излиза нейната книгата Mellom to hjerter (Между две сърца), която е илюстрирана от нейната баба, иранската художничка Мери Замани. Книгата разказва историята на нейната среща с бедно момиче без майка в Близкия изток, което няма обувки. След дълъг разговор, в който обсъждат мечтите в живота си, тя дава на момичето обувките си и момичето обещава да се моли на Джордан да сбъдне мечтата си да стане успешна певица. Според Джордан книгата е базирана на реален инцидент, който се е случил, когато тя е била на шест години, което тя цитира като причина винаги да се излиза на сцената боса.

Някои хора просто се раждат големи.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини