От х:

Днес в x:

Слънчев бряг, пред дискотека: Охранители стъпват върху гърба на повалено момиче с белезници

Досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди е образувано от Районна прокуратура - Несебър след видео, разпространено в социалните мрежи, на което се вижда как охранители на дискотека в Слънчев бряг са повалили на земята момче и момиче, като момичето е с белезници.

Случаят е от 8 юли. От постъпили данни от преписка на полицията в Несебър става ясно, че пострадалите са български туристи, които отишли на дискотека. Около 4:50 часа сутринта е подаден сигнал за инцидент в заведението.

Случаят не е намерил място в информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР в Бургас. Според първоначални данни момичето е било "неутрализирано" с белезници, защото се е държало агресивно. 

Кадрите показват как охранител първо подритва, а после стъпва върху гърба на лежащото на земята момиче, чиито ръце са закопчани с белезници.

Разпитани са трима охранители на дискотеката, други служители, както и пострадалото момиче. Тя е била придружавана от млад мъж.

Иззети са записи от видеокамери, намиращи се в и около увеселителното заведение, както и на близки обекти, за да се установи самоличността на мъж с цивилно облекло, нанесъл няколко удара на клиентката.

И на двете страни в конфликта са съставени полицейски предупредителни протоколи.

Предстоят допълнителни полицейски действия под ръководството на Районна прокуратура - Несебър.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини