От х:

Днес в x:

Нов кабинет за психическо и физическо здраве отвори врати в Хасково

Изображение 1 от 4

    Нов кабинет за психическо и физическо здраве отвори в Хасково на ул. „Цар Освободител“ №39, ет.1.

    В него може да разчитате на професионалното мнение и подкрепа на Атанас Петров. Той  е магистър по социална психология със следдипломна  специализация по приложна психология и психотерапия. Провежда психологическо консултиране и психотерапия на деца, юноши и възрастни.​

    Професионалната му насоченост е в подпомагане на преодоляване на различни видове тревожност, фобии, панически атаки, депресивни състояния, загуба на близък, травматични преживявания, както и на житейски и междуличностни кризи.

    „Като психолог, моята цел е да помогна на тези, които имат нужда, да направят преход към по-осъзнат и здравословен начин на живот. Да открием заедно вътрешните им страхове, травми, болки и тревоги, за да ги преработим и да намерим правилните стратегии за справяне с тях. За мен е изключително важно да изградим с този, с когото работя, терапевтична връзка, базирана на доверие, приемане и разбиране. Естествено, всичко това става при съблюдаване на пълна конфиденциалност на споделената от него лична информация. Това дава възможност ефективно и пълноценно да бъдат разкрити неговите потребности и душевен ресурс, чрез които може да бъде постигнат нужния резултат“.

    В кабинета се провежда и антистрес терапия. Чрез прилагане на комбинирана техника от лечебен и рефлекторен  масаж върху определени зони от човешкото тяло, които са подложени на хронично напрежение и скованост, се постига общо възстановяване на емоционално и физическо здраве и самочувствие.

    Запазете си час за консултация най-бързо и лесно на тел: 08888 05 963!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини