От х:

Днес в x:

Оставиха в ареста мъжа, пребил и ограбил жена си

Изображение 1 от 2

    Най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ получи 44-годишният Мирослав Желязков, който бе зрелищно арестуван в центъра на Хасково за насилие над жена си, с която са в развод. Определението е на Районния съд в Харманли, където е извършено деянието. То подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

    Той бе арестуван на 9 юни. Това стана след сигнал от 47-годишната жена, че на паркинг в Харманли е била нападната от задържания. Той й нанесъл побой, отнел й дамската чанта с 4200 лева и мобилен телефон, след което избягал с нейния автомобил в неизвестна посока. В хода на издирвателните действия, колата бе намерена в село Брягово, а мъжът е арестуван в Хасково.

    В хода на работата се изяснило, че срещу харманлиеца има издадена заповед за незабавна защита от Районния съд да не доближава жената. Пострадалата е настанена в местната болница за наблюдение, без опасност за живота.

    Припомняме, че преди по-малко от месец Мирослав Желязков беше осъден на 9 месеца пробация за това, че извади брадва и се закани с убийство на полицаи, отишли на проверка по сигнал за незаконна търговия в дома му в хасковското село Брягово.

    За настоящите деяния законът предвижда до 5 г. затвор и глоба от 5000 лева.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини