От х:

Днес в x:

Окончателно: Съдът остави в ареста мъжа, пребил и ограбил жена си

Мирослав Желязков, който бе задържан за побой и грабеж над жена си на публично място, ще остане за постоянно в ареста. Това реши днес Окръжен съд – Хасково, който потвърди решението на Районен съд – Харманли, съобщиха от Темида.

43-годишният мъж бе арестуван на 9 юни след сигнал от 47-годишната му жена, с която са в развод, че на паркинг в Харманли е била нападната от задържания. Той й нанесъл побой, отнел й дамската чанта с 4200 лева и мобилен телефон, след което избягал с нейния автомобил в неизвестна посока. Мирослав бе арестуван в Хасково. Тогава стана ясно, че срещу харманлиеца има издадена заповед за защита от домашно насилие. Пострадалата беше настанена в местната болница за наблюдение, без опасност за живота.

Окръжният съд, след като разгледа жалбата, прецени, че са правилни изводите за наличие на обосновано предположение относно авторството на деянието, за което е образувано досъдебното производство. Магистратите прецениха, че съществува опасност от укриване и извършване на престъпление, тъй като Желязков е с влязла в сила присъда само преди месец и действията му сочат, че същият не се е поправил, а е продължил със своето агресивно поведение по отношение на обществените порядки. Припомняме, че той беше осъден на пробация за това, че извади брадва и се закани с убийство на полицаи, отишли на проверка по сигнал за незаконна търговия в дома му в хасковското село Брягово.

Ако бъде признат за виновен за настоящото деяние, законът предвижда наказание до 5 години затвор.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пл
    плужек
    9 0
    21:29, 20 юни 2023
    При вида на мазната му и гнусна физиономия,съдията трябва да го осъди максимално.
    • ИК
      И ключа
      7 0
      22:22, 20 юни 2023
      от килията да го метне в реката!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини