От х:

Днес в x:

Интензивни тренировки за послушание за предстоящата киноложка изложба в Хасково

    Представители на новоучреденото „Киноложко сдружение Аида-Хасково“ провеждат активни тренировки за послушание и социализация на кучета в областния град. Традиционно всяка неделя стопаните излизат с домашните си любимци и се събират на помощните футболни игрища на „Ямача“, където се провеждат заниманията.

    Това е и част от подготовката за предстоящата киноложка изложба, която ще се проведе през май, каза председателят на киноложкото сдружение Светлана Парапанова. Тя уточни, че събитието ще е под мотото „Дете и куче“ и ще е във връзка и с предстоящия Ден на детето – 1 юни. По време на изложбата ще участват и деца с домашни любимци, като ще бъдат освободени от такса за участие. Ще има томболи, награди. Ще има различни призове – дете с най-рошаво куче, с най-малко куче, с най-голямо куче. На друг ринг ще е изложбата за възрастни, които ще представят кучета от всички породни групи.

    Дотогава всяка неделя ще се провеждат киноложки сбирки с цел тренировки. Парапанова заяви, че от община Хасково са заявили нагласа за съдействие за провеждане на киноложката изложба.

    Припомняме, че „Киноложко сдружение Аида-Хасково“ бе регистрирано в началото на годината.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Тъ
      Тъпи кучкари
      11 -37
      17:13, 5 мар 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини