От х:

Днес в x:

Породисти кучета от Харманли с титли от изложби, избраха и клубен шампион

Породисти кучета от Харманли спечелиха титли от специализирани изложби, провели се през почивните дни в Пловдив.

В XIX-та специализиранa изложба на Бъргарски Голдън Ретривър Клуб за породата Голдън Ретривър участва председателят на харманлийското киноложко дружество Христо Гочев с женско младо куче Cristal Hope One Star Gate, родено и отглеждано в Харманлийския развъдник One Star Gate.

Съдия на изложбата беше испанецът Рафаел Мало Алкрудо. След оспорвана битка между 34 кучета от породата, внимателното и професионално отсъждане на съдията Cristal Hope One Star Gate се класира за състезанието за отсъждане на победителя на изложбата.

В този конкурс съдията отсъди победата на Cristal Hope One Star и тя се окичи с титлата клубен шампион на България за 2022 г.

Кристина Димитрова - член на Управителния съвет на дружеството участва с произведения, отгледан, подготвен и представен от нея Empire of White Smiles Cash - син на най-титолования самоед в България - Smiles of Seven Hills Codi на изложбата с ранг CAC в град Пловдив, където кучето в клас бебе взе призовата титла най-красиво бебе на изложбата (Baby Best in Show).

На специализирана изложба на пета породна група Кеш отново спечели приза най-красиво бебе на изложбата и донесе още поводи за гордост и радост.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини