От х:

Днес в x:

Призови места и две индивидуални отличия за гимнастичките на „Калия“ от Фрезколиада

    Състезателките на хасковския спортен клуб по художествена гимнастика „Калия“ записаха силно участие в Национален турнир „Фрезколиада“, провел в зала „Васил Левски“ в Пазарджик в неделя.

    Хасковските гимнастички от втория отбор на Ансамбъл топки се класира на 5-то място. Първият отбор на Ансамбъл топки е на 7-то място в групата на девойки младша възраст до 10 години. Ансамбъл тройка е на 3-то място с бухалки при девойки младша възраст, а Ансамбъл двойка с топка и обръч е на 4-то място при девойки старша възраст.

    Деница Димитрова (2011 г.) е на 1-во място на без уред. Кристина Маринова (2012 г.) е на 3-то място. Виктория Тодорова (2012 г.) е на 4-то място. Ева Анастасова (2013 г.) е на 5-то място. Иванна Стоянова (2010 г.) на без уред е на 3-то място. Калина Бакалова (2009 г.) с топка е 3-то място. Ипек Мюмюн (2009 г.) с бухалки е на 4-то място.

    Ансамбъл бухалки (2011 г.) е на 5-то място. Мария Петкова (2010 г.) без уред и топка е на 5-то място.

    Две от хасковските гимнастики получиха индивидуални призове. Калина Бакалова бе отличена за „най-нежна гимнастичка“, а Иванна Стоянова за „най-очарователна“.

    В турнира участваха общо над 200 гимнастички от страната, като 20 от тях бяха от хасковския клуб.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини