От х:

Днес в x:

7 призови места за гимнастичките на „Калия“ от турнир в Пазарджик

    Състезателките на хасковския клуб „Калия“ записаха силно участие в международния турнир по художествена гимнастика на клуб Диляна Прима в Пазарджик, провело се през в зала „Иван Симеонов“ през почивните дни.

    В масовия спорт, възпитаничките на Ася Бакалова се класираха на 1-о място с танца „Шакира“. 5 хасковски ансамбъла се представиха на ниво - Ансамбъл топки 2013 г. е на 5-о място, Ансамбъл топки 2012 г. е на 5 място, Ансамбъл бухалки 2011 г. е на 3-о място, Ансамбъл бухалки 2010 г. е на 4-о място и Ансамбъл топка и обръч 2009 г. е на 3-о място.

    Престижно участие запиха и 6 хасковски гимнастички в индивидуалната надпревара. На 2-о място в своите възрастови групи са Кристина Маринова и Виктория Тодорова на без уред. Деница Димитрова 2011 г. е със златен медал на без уред. Иванна Стоянова 2010 г. е на 5-о място на топка и без уред. Мария Петкова 2010 г. е на 7-о място на топка и без уред. Ипек Мюмюн 2009 г. е на 3-о място на топка и бухалки.

    В IX-ото издание на турнира участваха общо над 600 състезателки от 15 клуба от цялата страна. Състезанието беше организирано със съдействието на Община Пазарджик и Българската федерация по художествена гимнастика.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини