От х:

Днес в x:

„В сърцето на машината“ вече е в HBO Max

„В сърцето на машината“ вече е в HBO Max. Действието на филма се развива в един от цеховете на завод, в който работят затворници, осъдени за тежки престъпления. Странно стечение на обстоятелствата изправя група от тях срещу надзорниците им и ръководството, като поставя на дълбоко, разтърсващо изпитание моралните граници на всеки от замесените, за да докаже, че човечността и надеждата могат да се родят на най-неочакваните места.

Ролите са поверени на Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Открояваща се роля прави и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Продуценти на “В сърцето на машината“ са Александър Пенев и Мартин Макариев, който е и режисьор на филма. Ко-продуцент е Александър Сано, както и компаниите „ИмърсЕфЕкс“ ЕАД и „Барк Медиа“ ЕООД. Оператор е Андрей Андреев, сценарист - Борислав Захариев. Монтажът е дело на Никола Миленов, а музиката на Виктор Стоянов.

Филмът е наличен за гледане и в платформата в Хърватия, Сърбия, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина и Словения.

Българските филми, които можете да гледате в стрийминг платформата HBO Max са: В сърцето на машината, Петя на моята Петя, Истината за група Жигули, Завръщане 2, Нямаш място в нашия град (българска документална HBO копродукция), Отново съм тук (документален), Страх, Трансгресия, Love.net, Диви и щастливи, Тилт,  Бетонни фараони (българска документална HBO копродукция), Вездесъщият, Възвишение, Граница, Дамасцена преходът, Дзифт, Доза щастие, Докато Ая спеше, Дъвка за балончета, Завръщане, Източни пиеси, Ирина, Каръци, Маймуна, Никой, Обърната елха, Отчуждение, Писма до Антарктика, Писмо до Америка, Подслон, Прелюбодеяние, Прокурорът, защитникът, бащата и неговия син, Събирач на трупове, Тихо наследство (българска документална HBO копродукция), Хотел Рай (българска документална HBO копродукция), Чия е тази песен (документален).

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини