От х:

Днес в x:

Търсят 16 шофьори на автобус и рецепционист в дентална клиника

Свободни работни места за рецепционист в дентална клиника и лекар по дентална медицина обявиха в хасковското Бюро по труда, съобщиха от Регионалната дирекция по заетостта.

За хора с висше образование места има още за педагогически съветник, специалист по човешки ресурси, индустриален инженер, машинен инженер, енергетик, главен счетоводител с минимум 3 г. професионален опит и лаборант с минимум 1 г. професионален опит.

Бизнесът търси още двама монтажници на щори, апаратчик химически процеси с минимум 1 г. професионален опит, 3 шлосери, продавач-консултанти, готвач, барман/сервитьор, 2 сервитьори/ки, чистачи, монтажник на климатични системи, електрокарист, 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози, 16 шофьори на автобус, администратор в хотел, 3 монтажници на фотоволтаични системи, 5 контрольори за качество на продукта, машинен оператор за балиране на хартия, пакетировач, касиер на бензиностанция.

В сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково са обявени места за чистач/хигиенист в Професионалната гимназия по механоелектротехника „Стойчо и Кица Марчеви“ в областния град и за медицинска сестра в детска градина „Рай“ в Любимец. Документи за кандидатстване за първата позиция се приемат до 23 декември, а за втората - до 20 декември. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини