От х:

Днес в x:

Изграждат три фитнеса на открито и детска площадка в четири села

Площадки за стрийт-фитнес ще бъдат изградени в три стамболовски села Рабово, Пчелари и Светослав, а в село Бял кладенец ще има нова детска площадка. Това става ясно от обявена обществена поръчка.

Спортните площадки ще бъдат с размери 7.60х7.20 м., с площ 54.72 кв.м. Предвижда се поставяне на кофраж, изграждане на стоманобетонова настилка с дебелина 10 см. Ще има удъропоглъщаща настилка 2х40х40 см, велоергометър, пътека за ходене, комбиниран уред за разтягане на кръста, уред за коремни мускули, пейка с облегалка и кошче за отпадъци.

За село Бял Кладенец се предвижда поставяне на нова детска площадка с размери 10х7 м, с площ 70 кв.м. и място за отдих. Предвижда се изграждане на стоманобетонова площадка с кофраж и дебелина 10 см. Следват дейности по поставяне на детската площадка, които включват поставяне на ударопоглъщаща настилка 2х40х40 см, доставяне и монтаж на комбинирано съоръжение за малки и големи деца с права пързалка и покрив, клатушка за две деца, комбинирана люлка за деца с две места за сядане, едното от които с кош, люлка тип везна. Предвижда се доставка и поставяне на 3 паркови пейки с облегалки и кошче за отпадъци.

Прогнозната стойност на обществената поръчка за четирите обекта е 49 995.92 лева без ДДС.

Фирмите могат да подават оферти до 7 ноември 2022 г.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини