От х:

Днес в x:

Търсят близо 40 учители, зам-директор и училищни психолози в Хасковско

Свободни работни места за близо 40 учители са обявени в сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково дни преди старта на новата учебна година.

Някои от позициите са за училища, а други - за детски градини. Става дума за педагози с различни специалности и за различни етапи на обучение - в начален етап, учител по музика, по хранително-вкусови технологии, по български език и литература, по физическо възпитание и спорт, по предприемачество, математика, в група за целодневна организация на учебния ден, по английски език, история и география, общообразователни учебни предмети в прогимназиален етап, учител по практическо обучение - спортна подготовка по вдигане на тежести, по професионална подготовка „Парково строителство и озеленяване”, по философия, химия. 

Сроковете за кандидатстване са различни - до 5 - 13 септември. Учителските места са за различни населени места - Хасково, Харманли, Свиленград, Димитровград и село Ябълково, Любимец, Тополовград, Ивайловград и стамболовското село Жълти бряг.

Търси се заместник-директор по учебната дейност в ПГССИ „Христо Ботев” в Свиленград. Кандидатите трябва да имат висше образование - магистър със специалност Икономика, учител, както и минимум 5 години трудов стаж като заместник-директор по учебната дейност. Документи за заемане на длъжността се приемат до 5 септември, а мястото е свободно от 15 септември. 

Свободни места има и за училищни психолози, служител човешки ресурси, завеждащ административна служба и касиер в учебно заведение. 

Свободни учителски места са заявени и в хасковското Бюро по труда.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    ЛР
    Л Радева
    26 0
    10:32, 4 сеп 2022
    В повечето случаи умишлено се правят врътки от директорите за да се назначават наши хора или да не се назначават с цел пенсионираният вече преподавател да работи още една година. В други случаи нарочно не се назначава никой и лекторските часове се разпределят между останалите например местата за учители по практика. Или нарочно до сега заеманото място изведнъж му се добавя нова специалност за да бъде махнат преподавателя работил до сега, защото той няма тази втората специалноcт.
    Каквато ни е държавата такова ни е и образованието!
    • Ка
      Каренин
      20 0
      11:11, 4 сеп 2022
      Това, което казвате е абсолютно така и само мога да коригирам, че не в повечето случаи, а във всички случаи обявяването на каквото и да е място е свързано с някаква врътка от страна на директора. Между впрочем това се отнася не само до училищата, а и до всички държавни структури, където или се разкрива място заради конкретен човек или се прави някаква врътка в условията за да се назначи "правилния" кандидат.
  • 2
    Ня
    Някой
    15 -2
    14:49, 4 сеп 2022
    Всичко зависи от шефката на РУ на МОН ! През нея минават всички кандидати за учители --- тоест става със "връзки".....
  • 3
    Га
    Галя Милкова
    14 -2
    16:47, 4 сеп 2022
    Кога ще се пенсионира? Още колко ще кара? Навремето съзираха министерството за случаи като нея. Тя навърши 62 г.
    • АС
      А сега де...
      11 -2
      18:08, 4 сеп 2022
      За г-жа Павлитова ли става въпрос? Явно още не е в пенсионна възраст или тази позиция може и пенсионери да я заемат . Много интересно! Чувал/а/ съм за подобни неща с уреждането на "наши и ваши" които са искали да започнат някъде в някое училище като учители....
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини